Dagens outfit: Blå panter

Dagens outfit: Pretty jacket

Photobucket
Jakke og top fra Zara, jeans fra 5 Units (gave), støvler fra Pieces (gave)

Oooog så var der lige alt for stille fra min side over weekenden! Er det nogen undskyldning, at jeg stadig har flyttekasser, der ikke er pakket ud, og at en gæst i weekenden høfligt bemærkede, at støvsugeren måske trængte til at blive svinget en tur? Anyways… Her har I nogle oldschool outfit-taget-i-spejl-billeder, som jeg nåede at tage på arbejde i dag, inden jeg ræsede ud i regn, blæst og kulde for at mødes med min kæreste, så vi kunne se James Bond.

Jakken er ny – og ja, den blev jeg altså nødt til at bryde mit shoppestop for 😉 I må få bedre billeder en anden god omgang 😉

   

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Dagens outfit: Blå panter