Dagens outfit: Back in grey

Sponseret indlæg: Forkæl dig selv med Goodiebox

//Dette er et sponseret indlæg, men indholdet er stadig et udtryk for min egen, selvstændige holdning

Regnen trommer mod ruden her på Amager, og det indbyder jo ligefrem til, at man forkæler sig selv med en omgang beauty 🙂 Så selv om jeg kom noget regnvåd hjem, gjorde det ikke noget, for mit humør steg straks, da jeg skulle pakke denne fine pakke fra Goodiebox ud. Hvem kan stå for det neonpink bånd?!

Hvis I ikke vil se, hvad der gemmer sig i Goodiebox, så stop med at scrolle – men jeg vil anbefale jeg at gøre det, for Goodiebox lever op til sit navn: Den er fyldt med goodies 😉

goodieboxgoodieboxgoodieboxSeptember måneds boks er inspireret af Lady Gaga, men det føles lige så meget som om, den er pakket præcis til mig: Sort eyeliner (det ved I, jeg elsker ;)), bryn-kit (my new love!), hårolie (farvel, vintertørt hår!) og meget mere – all a girl needs 😉

goodiebox
goodiebox
Der er virkelig tænkt på at dække alle kategorier inden for skønhed: Lige fra makeup, hår, duft til snacks 😉 Og så er der endda også lidt til den bedre halvdel! Det, der tiltaler mig ved Goodiebox, er, at man får mulighed for at afprøve produkter, som man normalt ikke ville give sig i kast med. Og så virker det som om, at holdet bag Goodiebox virkelig lytter til deres kunder og tilpasser indholdet af boksen efter deres ønsker.

Prisen er nærmest det allerbedste: Sølle 119 kr. om måneden koster det (inkl. forsendelse), og værdien af boksens indhold overstiger altså langt fra den pris, man betaler. Win-win! Desuden er der ingen bindingsperiode, så man kan opsige sit Goodiebox-abonnement fra måned til måned.

Hvis I skynder jer, kan I stadig nå at få september-boksen, som I ser på billederne. Meld jer til HER.

//Dette er et sponseret indlæg, men indholdet er stadig et udtryk for min egen, selvstændige holdning

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Back in grey