Torsk med kokosris og spicy gulerodssalat

Dagens outfit: Blue jeans

PhotobucketPhotobucket
Coatigan fra H&M Trend, broche fra Chanel, tee fra A.O.c.m.s., jeans fra 5 Units, støvler fra Selected Femme og taske fra Alexander Wang

Puh, det er da blevet iskoldt i dag! Jeg trodsede dagens kulde i dette outfit, selvfølgelig med frakke, tørklæde, ørevarmere og handsker udenfor 😉 Jeansene er nye, købt i går til 5 Units lagersalg og er i yndlingsmodellen Sharin. Det er måske lidt svært at se på billedet, men de er i en rigtig flot navyblå, og så er de coatede. Faktisk har jeg dem allerede i sort – se dem HER – men min erfaring er, at hvis man virkelig går meget med en bestemt ting, så er det bedst at investere i tingen i flere farver 🙂 Har I det også sådan?

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsk med kokosris og spicy gulerodssalat