Sporty sequins

Dagens outfit: Lille-Torsdag

PhotobucketJakke fra H&M, broche fra Chanel, taske fra Balenciaga, nederdel fra Gina Tricot, top fra Vero Moda og sko fra Black Secret

Woop, woop! I når lige at få dagens outfit, som seje Kia tog med min iPhone, da vi var til fødselsdagsfest hos PR-bureauet Mildh, der repræsenterer mange lækre brands, bl.a. Matas, Gina Tricot, Carré mm.

Jeg vandt en super flot præmie i tombolaen med drag queen, som I må se en anden go’ gang. Lige nu ligger jeg under dynen, da den står på job i morgen tidligt. Og så skal jeg nå at ordne rundt regnet 1000 ting, når jeg får fri. Jeg har fx OVERHOVEDET IKKE nået at shoppe et Halloween-outfit, og så skal jeg lige nå på posthuset, købe blomster og gøre rent. Stress!

   

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sporty sequins