Søndagssang: The Joy Formidable - This Ladder Is Ours

Details from my walk-in

PhotobucketPhotobucketPhotobucketJeg har – som mange andre modeglade piger nok også har – altid drømt om et walk-in closet, og nu er drømmen endelig realiseret 🙂 Men – for der er jo altid et men – jeg har fundet ud af, at et walk-in inviterer til rod! Det er simpelthen alt for nemt lige at smide goodie bags og alt tøj ind i rummet, og før du ved af det, så kan du nærmest ikke se gulvet. Ups! Det hænger nok også lidt sammen med, at jeg har et crazy hoarder-gen: Jeg er sådan én, der ikke nænner at smide ting ud eller sælge dem, for hvad nu hvis?

Men altså – rodet eller ej – så ææælsker jeg at have mit eget lille univers, hvor det er helt ok at dulle, pynte og hvine over tøj og sko 🙂 Og her får I lige et par snapshots, hvor der er mere behersket rod og ikke kaos-rod!

10 kommentarer

 • Glæder mig til og se nogle billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Glæder mig også til at vise det, men det varer lidt endnu, før jeg er tilfreds 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder ellers lækkert! Det drømmer jeg også om at eje den dag.
  Må vi ikke se resten???

  http://www.camillaoverby.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jo, det kommer – er ikke helt færdig med at indrette 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hvor er de fine gennemsigtige bokse + smykkeskrin fra?? 🙂 Lige hvad jeg leder efter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   De gennemsigtige bokse er fra Søstrene Grene, og smykkeskrinet er fra Muji 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også rigtig dårlig til, at smide tøj ud. Det som ryger ud, er som regel det tøj, som har hængt og kukkeluret på bøjlen i to år, uden at blive rørt.

  Men lyder spændende med dit walk-in. Glæder mig selvfølgelig til at se nogle billeder 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Åh hvor fedt med et walk-in closet!! Misunder dig så meget 🙂 Det er virkelig drømmen..
  Glæder mig som de andre også til at se flere billeder af det!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: The Joy Formidable - This Ladder Is Ours