Leo-lækker

Perfekt hud: På med masken

PhotobucketMasker kan ikke stå alene i et hudpleje-regime – the basics som rens og fugt skal være på plads – men de er uendeligt lækre at forkæle sig med og kan give lidt ekstra, kærlig opmærksomhed til nogle problemområder, som man måtte døje med.

Jeg har tør hud, og det kan nemt få den til at se grå og mat ud – og ikke det dér dewy og fugtmættede look, som vi alle stræber efter 😉 Derfor går jeg meget op i at eksfoliere. Ikke at jeg skræller det øverste hudlag af hver anden dag, bevares nej! Men at jeg blidt fjerner døde hudceller, så jeg ikke ser død ud i ansigtet 🙂

En go’ kemisk peel er et must, hvis du spørger mig. Og jeg er tyer til Over-Night Biological Peel fra Kiehl’s (fås hos Magasin). Det er en gele-agtig maske, som man smører på og lader sidde natten over. Easy peasy! Peeler huden blidt og giver glød til huden <3

Er man til de mere mekaniske slags med korn, kan jeg varmt anbefale Bead Skin Bright Exfoliator Kukui og Jojoba fra det økologiske brand Pai – køb den fx HER. Den har sådan nogle små “gele-korn”, der blidt eksfolierer huden – uden at skurre og skrabe. Det vil vi ik’ ha’ 😉

Fugtmasker er jeg også fan af, når huden ser tør og død hud – og der er det vigtigt at eksfoliere inden, så masken rigtig kan virke. Min favorit er Drink Up Intensive Overnigt Mask fra Origins (fås hos Matas). Generelt er jeg vist fan af masker, der får lov at virke natten over og bare skal skylles af i badet 😉

Skal man kun have en maske, der kan det hele, kan I læse om én, jeg har skrevet om HER.

Stay tuned for sidste afsnit i min perfekt hud-serie – der handler det om makeup 🙂

Har I en go’ maske, I vil anbefale?

8 kommentarer

 • Der er intet som en god maske. Man føler sig som født på ny bagefter. Min yndlings til fugt og glød er Tromborgs Multi Vitamin facial mask.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Har også hørt meget godt om Tromborg på maskefronten 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiehl’s Soothing Gel Masque er også helt fantastisk!
  Den har virkelig hjulpet min hud, og bruger den kun én gang om ugen.
  Og så er den endda med grøn te, hvilket kun gør den mere lækker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Elsker Kiehl’s – så den må jeg da prøve 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg sætter altså kæmpe stor pris på dine beautyindlæg Maria, det er så dejligt at høre ærlige anmeldelser og få ny inspiration!
  Angående den kemiske peel fra Kielhs… Den lyder rigtig god, men jeg har også hørt godt om Avéne Cleanance K (fra pudderdåserne) – har du prøvet denne? Jeg har som du, også sart hud og jeg er usikker på om de er for skrappe. Kh Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det er jeg glad for at høre 🙂 Jeg har desværre ikke prøvet en fra Avene, så den kan jeg ikke udtale mig om.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg sætter altså kæmpe stor pris på dine beautyindlæg! De er dejligt ærlige og så er det jo altid rart at få lidt inspiration:)
  Jeg har via pudderdåserne hørt meget godt om en peelingmaske, Avéne Cleanance K, kender du den? Og i så fald, hvordan er den sammenlignet med den fra Kielhs?
  Kh Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Har desværre ikke prøvet den fra Avene, så kan ikke sammenligne…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leo-lækker