Haps!

Recap 2012: Oktober, november og december

Så er vi ved at være ved vejs ende på tilbageblikket på 2012. Jeg håber, I synes, det var lidt hyggeligt at se tilbage på året, der gik, her på bloggen. Jeg synes i hvert fald, at det var noget så hyggeligt at lave indlæggene 🙂 Må 2013 blive mindst lige så fantastisk som 2012!

PhotobucketOKTOBER: Jeg købte fin frakke fra H&M. Jeg gik virkelig meget i gråt. Jeg drømte (og drømmer stadig!) om prikket Boyy. Jeg havde fin blå sweat fra Allez Allez på. Jeg hapsede blåt bling. Jeg kunne ikke få bordeaux blazer med peplum ud af hovedet. Jeg fortalte om produkter, jeg var løbet tør for. Jeg kunne ikke modstå fristelsen i form af pink Pashli. Jeg jublede, for bloggen fyldte fem år.

PhotobucketNOVEMBER: Jeg var til Maison Martin Margiela x H&M-event. Jeg savlede for vildt over Reed Krakoff-taske. Jeg købte en fin jakke fra Zara. Jeg gjorde det vildeste Carven-kup. Jeg bar strik med bling. Jeg hoppede i boyfriend-jeans. Jeg var klædt ud som Jelly Beans til Halloween. Jeg drømte om godter til mit walk-in closet. Jeg var inde og se den sidste Twilight-film.

PhotobucketDECEMBER: Jeg hamstrede papirbolde i Søstrene Grene. Jeg købte gammelrosa strik. Jeg investerede også i fin ørering fra Maria Black. Jeg havde en laaang ønskeliste til jul. Jeg var vild med nail stickers. Jeg var til julefrokost på arbejdet. Jeg gav jer et sneak peek af mit walk-in. Jeg bagte tiramisu cupcakes. Jeg kombinerede fin strik og røde læber.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Haps!