Dagens outfit: To slags leo + mere print

Dreaming of

PhotobucketCardigan fra Stine Goya set hos adelie.dk

Dette er da noget nær verdens pæneste cardigan! Den er et rent Kinder-æg for mig, da den kombinerer tre ting, jeg mægtig godt ka’ li’: Rosa, angora og harlekintern 🙂 Det ville da slet ikke være overkill at kombinere den med min Miu Miu-taske i harlekintern, vel?

8 kommentarer

 • Kristina

  Like!! Den er virkelig fin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Avs, ja! Den trækker også dybe suk her! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Den er virkelig fin! Jeg elsker også selv angora, men jeg er simpelthen så dårlig til at gå med det. Trøjerne, som jeg har på under, bliver nemlig altid helt ødelagt af al den fnuller. Har du et godt tip til hvordan man kan undgå dette?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Toppene under skal vaskes et par gange, før de er uden fnuller – ret besværligt, ja 🙁
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold op den er smuk! Den måtte gerne flytte ind hos mig

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: To slags leo + mere print