Strut skal der til

Dagens outfit: Prikket påskeæg

 photo outfit_260313_1.jpg photo outfit_260313.jpg photo outfit_260313_2.jpgCardigan fra Uniqlo, skjorte fra Monki, nederdel fra T by Alexander Wang, wedges fra Mentor og taske fra 3.1 Phillip Lim

I dag var det ikke så meget gang i farvepaletten, som der plejer, men lidt pink kom der i form af min elskede 3.1 Phillip Lim-taske og en lipstain fra Gosh. Skjorten fra Monki har jeg blogget om før, og den er bare så fin, så fin! Jeg besluttede mig for at lave negle, der matchede til min prikkede skjorte, og nu ligner mine negle ti små, spættede påskeæg. Det er forresten “Brilliant White” fra CND, jeg har lagt som base, og som overlak er det “Confettis” fra L’oreal – det er virkelig en sej overlak!

Nu vil jeg smutte – det er min tur til at lave aftensmad… Og jeg har forfærdelig cravings efter spaghetti og kødboller 🙂 I morgen er jeg så heldig at have fået fri, så den fridag skal bruges på lidt forårsrengøring…

   

22 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strut skal der til