Go shorty, it's your birthday!

(gårs)Dagens outfit: 130313

 photo outfit_130313_1.jpg photo outfit_130313_2.jpgTee og nederdel fra Monki, cardigan fra Comme de Garcons, sneakers fra Rebook og taske fra 3.1 Phillip Lim

I går var bare en skøn fødselsdag – 1000 tak for alle de søde lykønskninger her og på Instagram 🙂 <3 Mine kolleger havde pyntet min plads med flag, balloner og masser af Ryan Gosling og Robert Pattinson – mine to yndlings Hollywood-hunks 😉 Og så var de cupcakes, jeg havde kreeret, heldigvis et hit 🙂

Efter arbejde var jeg til et super hyggeligt GHD-event, hvor vi blev introduceret for deres nye Eclipse-styler. Og der var fine macarons – mere dejlig kage på min fødselsdag 🙂 Jeg krøllede mit hår med den nye Eclipse-styler. Helt selv 🙂 Jeg synes selv, det blev ret fint – og de var så smarte at give os et smart, handy HD-kamera med i goodie bag’en, så mon ikke der kommer lidt videoer om det her på bloggen? 😉

Med fine krøller cyklede jeg gennem sneen hjem til Amager – og krøllerne overlevede! – hvor min kæreste forkælede mig med dejlig mad. Og så skal vi noget hemmeligt på fredag, gad vide hvad det er?

Nå, det var jo outfittet, det skulle handle om… Det var lidt mørkt, da det skulle foreviges, men jeg kan da oplyse, at nederdelen er bordeaux og t-shirten babypink – en af mine favorit kombinationer for tiden. Især nederdelen er jeg ret glad for: Det strutter, er i en skøn uldblanding, og så har den lommer. Tee og skirt er købt på udsalg i Monki til 50 kr. pr. del. Win!

8 kommentarer

 • Fototosse.blogspot.dk

  Det var da en succes med Eclipsen…. super flotte krøller.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fototosse.blogspot.dk

  Tillykke med fødselsdagen ;o) Lækker farvesammensætning på outfittet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Flot outfit, jeg er vild med kombinationen af dine sneaks, cardigan og nederdel – og farverne er fede! Jeg må spare sammen til den cardigan altså, kigger på den HVER gang jeg er inde i byen, hahaha. Synes bare den er så pebret i pris!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak 🙂 Jeg var så heldig at finde den i en luksus 2nd hand, og de kommer også på udsalg, så hold øje da 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Skøn farvesammensætning. Jeg lagde også mærke til jeres elegante billedvæg – kunne du sige lidt om den? Det virker meget lækkert at rammerne på alle billederne er ens. Er det gør-det-selv, eller får I billederne indrammet professionelt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det er såmænd bare rammer fra Ikea, dem der hedder Ribba 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Go shorty, it's your birthday!