Dagens outfit: Fredag, fredag, fredag!

(gårs)Dagens outfit: Geranium

 photo outfit_150313_geranium_1.jpg photo outfit_150313_geranium_2.jpg photo outfit_150313_geranium_3.jpg photo outfit_150313_geranium_4.jpg photo outfit_150313_geranium_5.jpgJakke/kjole fra Zara, kjole under fra Day Birger et Mikkelsen (gave), sko fra Black Secret og clutch fra Balenciaga

Min kæreste havde den VILDESTE overraskelse i ærmet: Vi spiste nemlig middag på Geranium! Restauranten har netop fået to Michelin-stjerner, så det var altså bare perfekt timing – selvom hr. kæreste altså havde booket allerede i december 😉

Det var en helt igennem gennemført oplevelse, hvor omgivelserne, servicen, stemningen, håndværket, kreativiteten og velsmagen var i absolut topklasse. Vi spiste os igennem over 20 (!) retter, der alle frydede og udfordrede smagsløgene. Og selvom jeg kunne have købt en ny taske for det beløb, middagen kostede, så var det altså alle pengene værd 😉

Sidste år var min fødselsdagsgave til hr. kæreste en middag på Kadeau, der netop har fået en Michelin-stjerne – men i år må jeg altså se mig overgået. Hvad skal jeg dog give ham i fødselsdagsgave næste år? En tur på Noma? Men der har han allerede spist med en flok venner, så det går nok ikke 😉

Men det er jo egentlig outfittet, dette indlæg skal handle om. Jeg fik lige taget et par billeder, da vi kom hjem – jeg håber, I kan ane, hvad jeg havde på. Det store smil på det første billede skyldes nok en del champagne og glæden over at have fået SÅ vild en overraskelse af verdens mest søde kæreste 🙂

   

26 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Dagens outfit: Fredag, fredag, fredag!