Dagens outfit: Printmania

Lige i øjet

 photo eyelinere_1.jpg photo eyelinere_2.jpg photo eyelinere_3.jpgHer ser I mine to seneste beauty-køb, som er to eyelinere. Den brune er Quickliner for Eyes i “Roast Coffee” fra Clinique, som jeg har brugt trofast i laaang tid – jeg tror, det er min blyant nr. tre eller fire, jeg er på (og ja, der er én med i det næste empties-indlæg ;)). Som navnet antyder, så er den perfekt til lige at give hurtigt definition til øjnene, og med den lille dut for enden kan man smudge stregen lidt ud, så man få et blødere look. På dage, hvor det bare skal gå hurtigt, så er denne min bedste ven! Fås i Magasin til 145 kr. – den er udsolgt online, så jeg er nok ikke den eneste, der er svært glad for den 😉

Den anden eyeliner er fra Chanel, og normalt ville jeg nok ikke gå efter sådan en lyslilla med diskret shimmer i, men Lisa Eldridge fik mig på andre tanker – se bare selv i denne video 😉 Normalt anbefaler man hvid eller hudfarvet eyeliner til at åbne øjet med, men det er som om, at denne lige går det stykke ekstra. Farven er Beryl, og det er Chanel Stylo Yeux Waterproof Eyeliner, der er dens fulde navn. Den koster 190 kr. hos din lokale Chanel-forhandler.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Printmania