Endnu et par til ønskelisten

Søndagssang: Cass McCombs – Morning Shadows

cass mccombsKlik på billedet for at høre denne uges søndagssang

Hej, kære læsere 🙂 Har I haft en go’ weekend? Min har været noget så hyggelig, og jeg kunne da sagtens lige bruge, at weekenderne bare var en dag længere 😉 I går var hr. kæreste og jeg ude og kigge på lamper, og nu skulle lamperne til både stuen og spisestuen være fundet. Halleluja 🙂 Og så fik vi også købt knager til entreen… Ja, der sker store ting her på matriklen – nu har vi jo også kun boet her i lidt over et halvt år 😉

I dag var jeg ude at spise brunch med mine tre søstre på Luna’s i mit gamle hood Christianshavn – jeg kan godt savne at bo der en lillebitte smule… Især når solen skinner så skønt, som den gør i dag 😉 Efter brunch trillede vi ind til Magasin, hvor jeg fik shoppet lidt nødvendigheder i form af strik fra Benetton og eyelinere. Alt i alt en dejlig søndag 🙂

4 kommentarer

 • Det lyder da som en rigtig hyggelig dag! 🙂 og herlig sang at komme i stemning til 🙂

  Forresten har jeg en giveaway kørende, hvor man kan vinde et gavekort på 500 kr. til sko! Deltag her, hvis det har interesse: http://imeldascloset.bloggersdelight.dk/2013/04/vind-et-gavekort-pa-500-kr-til-sko/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Ihh – hvor er det dejligt at høre, at jeg ikke er den eneste der skal kæmpe for hver enkelt ting der flytter ind på matriklen….vi flyttede til dobbelt så mange m2 for 2 måneder siden og har først nu fået lys (!!!) fordi vi ikke kunne finde lamper vi (kæresten) kunne leve med:-) Jeg har lige startet en blog med en masse DIY indlæg til boligindretning mv..tjek den ud hvis du får lyst!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Åh, tro mig: Du er ikke alene 😉 Føler med dig! Men så føles det bare ekstra godt, når man endelig bliver enige 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu et par til ønskelisten