Dagens outfit: Pink & grå

UO Interior

 photo uo-interior.jpgSengetøj med kaninprint // Pude med flamingoer // Neon “m” // Pink Pantone-klapstol // Natbord med farvede skuffer // Lille, gul reol // Vinoplukker formet som robot

Umiddelbart forbinder jeg Urban Outfitters med tøj, så det ryger tit i baggrunden, at de altså også sælger ret cool ting til boligen! Tingene er farverige, med humor og kan virkelig give et personligt touch til ens bolig. Jeg tror desværre ikke, at alle disse ting får lov til at flytte ind af hr. naziarkitekt, men skulle jeg alligevel liste en sag ind, så bliver det klart m’et bøjet i neon 🙂 Vi starter nemlig med samme bogstav…

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Pink & grå