Dagens outfit: I ny sweatshirt

Dagens outfit: Mønsterbryder

 photo outfit_150513_1.jpg photo outfit_150513_2.jpg photo outfit_150513_3.jpgStrik fra Benetton, bukser fra H&M Trend, taske fra Gucci og sko fra By Malene Birger

Efter arbejde skyndte jeg mig forbi By Malene Birgers lagersalg for at rode lidt i de sørgerlige rester – og jeg fik da købt mig et par fine ting med nogle gode besparelser 🙂 Oprindeligt havde jeg mine glitterballerinaer på til dette outfit, men jeg tænkte lige, at jeg ville benytte lejligheden til at vise jer et af mine køb fra lagersalget: Nemlig disse fine pumps – jeg kunne simpelthen ikke stå for det flotte print 😉

Nu vil jeg smutte igen – først skal der laves aftensmad, og bagefter skal der holdes lidt i hånd med min søde kæreste. Han rejser nemlig snart på arbejdstur til Kina, så der skal fyldes godt op på håndholdnings- og kys i nakken-kontoen, så jeg ikke kommer til at savne ham for meget 🙂

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: I ny sweatshirt