Nail it

(gårs)Dagens outfit: Nu med guest star!

 photo outfit_060513_1.jpg photo outfit_060513_2.jpg photo outfit_060513_3.jpg photo outfit_060513_4.jpg photo outfit_060513_5.jpgKjole fra Stine Goya, sko fra Aldo, taske fra Gucci og ringe fra H&M og Topshop

Kan I ane en guest star i baggrunden? 😉 I går aftes var jeg først til neglebar hos Mildh, hvor vi kunne lege løs med de nye lakker fra Sally Hansen, Ciaté, Rimmel og Mavala (deraf de lidt funky negle ;)). Derefter cyklede jeg til Frederiksberg, hvor søde og dygtige Jo holdt et skønt beauty-event.

I en pause smuttede Emilie og Emilie og jeg ud på Frederiksberg Allé for at tage dagens outfit, og det gik da meget fint, indtil en hvis dame gik forbi, og jeg fik det vildeste grineflip 😉

Nå, I får da også lige et par ord med om outfittet. Kjolen og skoene er nye og er to ting, jeg længe har kredset om. Skoene er crazy høje, men ret så behagelige trods det – og hey, man får da lige 10+ cm i højden, hvilket jeg ikke klager over 😉

Rigtig go’ solskinsdag til jer alle!

   

27 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nail it