Solcreme fra Chanel

(Gårs)Dagens outfit: Hey girl!

 photo elfparty.jpgPailletcardigan fra Mango, top fra Vero Moda (den er på udsalg HER – affiliate-link), bælte fra Topshop, nederdel fra Custommade, sandaler fra Koné og taske fra Alexander Wang

Jeg beklager stilheden fra min side – der har været planer plottet ind i kalenderen hver eneste dag i denne uge, og det fortsætter ugen ud. I går var jeg til sommerfest hos E.L.F., og som I kan se, så var der fornemt besøg 😉 The Gos og jeg havde ikke helt fået koordineret outfits, så jeg var nok en spraglet kontrast i tie dye, dip dye og pailletter til hans skarpe suit 😉

Billederne er fra e.l.f. Cosmetic Danmarks Facebook-side.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Solcreme fra Chanel