Wonderwall

(gårs)Dagens outfit: Striber, print og pink

 photo outfit_240613_1.jpgCardigan fra Stine Goya, trøje fra H&M, nederdel fra Zara Kids, sandaler fra Miu Miu og taske fra Gucci

Jeg har lavet sådan en uge, hvor jeg enten skal ud eller har inviteret gæster hver eneste dag – det skal på ingen måde lyde utaknemligt, men det efterlader jo unægteligt mindre tid til mig selv og blogging 😉 Her ser I, hvad jeg havde på i går, da vi var ude og fejre en ven, der blev bachelor fra Designskolen med et 12-tal. Den stod på grill, lambrusco og masser af grin, og jeg fik en lille forsmag på venneflokkens sommertur om et par uger, og det bliver sjovt, rart og skønt 🙂

P.S. Min elskede cardigan er kommet på udsalg hos Adélie lige HER 😉

   

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Wonderwall