Sponseret indlæg: Favoritter fra Boozt.com + rabatkode

Wonderwall

picture_wallDa jeg tager størstedelen af mine outfitbilleder i dette hjørne af spisestuen, har jeg ikke kunne undgå at få spørgmål om, hvor de forskellige billeder er fra. Alle rammerne er Ribba fra Ikea, og vi har dem hængende i forskellige størrelser i et “bånd” langs den ene væg i spisestuen. Ikke alle rammerne er fyldt ud endnu, og der bliver nok også løbende skiftet ud i det, der er 😉

Øverst til venstre er der en vietnamesisk pengeseddel, som hr. kæreste og jeg fik på vores tur til landet i januar – den er givet med ønsket om held og lykke, og at vi snart bliver gift (man har vel lov at håbe ;)). Nedenunder er der et udsnit af et kort, som min kæreste har tegnet på arkitektstudiet. Plakaten med elmasterne er købt i Vietnam – jeg faldt for dens grafiske udtryk og den mintgrønne farve. Under det er der en stime af fisk – igen tegnet af hr. kæreste – og ved siden af hænger et postkort, som jeg har fået af Rützou. Jeg kan virkelig godt li’ det logo, da det både symboliserer umlaut over u’et, men også de karakteristiske briller, som Susanne Rützou altid går med. Øverst til højre er det igen min kærestes streger, der er på spil, mens det sidste billede er en original frame fra en manga-tegnefilm. Den har min tegnefilmsglade kæreste fundet på eBay.

Den grå gulvlampe er fra Ikea, porcelænsfadet er fra Ferm Living, vaserne er fundet rundt omkring – den lille gule og grå vase er fra Søstrene Grene. Det mintgrønne fad er fra Hay, mens lysestagerne matcher vores stel fra Lyngby Porcelæn.

Har I nogle gode tip til steder, hvor man kan købe fede print og plakater? Man kan jo altid bruge lidt nyt til væggene 😉

6 kommentarer

 • Cecilie

  allposters.dk har ALVERDENS plakater, blikskilte mm. De har en masse fede retro-plakater med reklamer (Coca-cola, Davre gryn, cirkelkaffedamen mm.) og franske tegninger af Moulin Rouge, for bare at nævne et par eksempler. Desuden har de verdenskort i alle størrelser og typer 😀
  Har ikke selv købt noget der endnu, men regner med at jeg skal gå amok når jeg engang skal flytte hjemmefra 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har købt rigtig mange prints på Etsy 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thor

  Det er en flot billedvæg du har lavet Maria, sådan en personlig væg burde alle lave 🙂
  Her hjemme har vi lavet en med plakater fra BY LUX. http://bylux.dk/shop/frontpage.html

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sponseret indlæg: Favoritter fra Boozt.com + rabatkode