Sponseret indlæg: Lækker leobuks fra Custommade @ Boozt.com

Blush of my dreams

chanel-cremeblushLige siden Lisa Eldridge bloggede om de nye cream blushes fra Chanel, har jeg været fuldstændig forelsket og samtidig helt ængstelig over, hvordan jeg mon skulle få fingre i dem – for der bliver nok rift om dem! Jeg elsker cream blushes og bruger stort set ikke andet – især om sommeren – så disse Chanel-skønheder SKAL hjem i min samling. Og så hjælper det nok heller ikke på cravingen, at Temptalia har givet dem topkarakterer 😉

Den 16. august skulle de gerne lande her i Danmark, men i USA er de allerede blevet lanceret, og jeg sendte mine søstre, der var på ferie der, på jagt efter dem. Ti steder var de henne og spørge, og beskeden var den samme: Udsolgt! Så nu venter jeg tålmodigt til den 16. og håber, at de ikke bliver revet væk på to sekunder…

Er I også blevet forelsket i Chanels nye blush?

(billede fra lisaeldridge.com)
   

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Sponseret indlæg: Lækker leobuks fra Custommade @ Boozt.com