Sponseret indlæg: Sort & hvid

(fre)Dagens outfit: Birkenstocks!

 photo outfit_110813_1.jpg photo outfit_110813_2.jpgTop fra H&M og nederdel fra H&M, halskæde fra Weekday, taske fra Balenciaga og sko fra Birkenstock

Efter i lang tid at have overvejet, om jeg skulle hoppe på Birkenstock-trenden, slog shoppekarma til, og jeg fandt dem på nettet med lidt procenter, OG de var kun tilbage i min størrelse – og så var det ligesom meant to be 🙂 Jeg hoppede straks i dem, da de kom med posten, og de var perfekte til en eftermiddag på Gallery-messen i Forum, hvor jeg var lidt rundt sammen med andre bloggere for at se på SS14-kollektionerne. Hvad siger I til mit Birkenstock look: Go eller no-go?

   

20 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Sponseret indlæg: Sort & hvid