Søndagssang: The Proclaimers - I'm Gonna Be (500 Miles)

Dagens outfit: Lædernederdel

 photo outfit_090913_2.jpg photo outfit_090913_1.jpg photo outfit_090913_3.jpgCardigan fra Ganni, tee fra Acne, lædernederdel fra Selected Femme, støvletter fra Gina Tricot og taske fra Alexander Wang

I dag var det endelig vejr til at hoppe i en lædernederdel, og jeg fik omsider luftet denne nederdel, som jeg købte på udsalg i starten af sommeren. Jeg elsker elastiktaljen, lommerne og slidsen, så den gør, at den er cykelvenlig (vigtig detalje!), og så er læderet smørblødt. Det er vist det, man kalder et godt køb, og jeg kan allerede nu fornemme, at jeg kommer til at gå i den MEGET til efterår og vinter 🙂

Cardiganen er også et køb, jeg er gået hen og blevet glad for. Farven er så fin, og så er den i uldblanding, så den også sagtens kan bruges, når det bliver koldere.

Hvornår ved du, at du har gjort dig et godt køb?

12 kommentarer

 • Den er virkelig også fin! Specielt fordi den netop er cykelvenlig – det er der altså ikke mange nederdele, der er 😉
  Jeg føler jeg har gjort et godt køb, når jeg ikke kan vente med at få vasket tøjet igen – og derfor fremskynder vaskeriet (selvom jeg hader at vaske). Og når jeg har gjort et kup og sparet penge samtidig med at jeg har investeret i noget lækkert 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg ved præcis, hvordan du har det med det gode kup 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker i læder 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser rigtig fin ud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne S.

  Du ser rigtig godt ud. Og den cardigan er lækker – hvad hedder modellen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Belle

  Fed nederdel! Og sikke en pris – ærgerligt at den er udsolgt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak! Og ja, ærgerligt, at den ikke kan fås længere 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Belle

  Den ser bare så fed ud den nederdel! Rigtig godt køb!
  Giver læderet sig meget i taljen og generelt? Og hvilken størrelse har du købt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Der er elastik i taljen – og jeg har den i en 34 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: The Proclaimers - I'm Gonna Be (500 Miles)