(ferie)Dagens outfit: I marken

Last fall

fall_2012Denne weekend har jeg alle gode intentioner om at rydde lidt op i mit walk-in, så det er klar til efteråret: Sandalerne skal pakkes væk, støvlerne skal frem, og al strikken skal atter have en mere fremtrædende plads i garderoben.

I den anledning har jeg taget et kig i arkiverne for at se, hvordan jeg egentlig klædte mig sidste efterår – ikke at dette efterår skal være en total kopi af sidste år, da min stil trods alt udvikler sig, men der er på den anden side heller ikke grund til at skifte hele garderoben ud, når der trods alt er ret meget at tage udgangspunkt i til at starte med 😉

Når jeg ser disse billeder, savner jeg lidt mit lange hår… Måske man skulle lade lokkerne gro igen 😉

Er I også ved at finde efterårs- og vintergarderoben frem: Hvordan griber I det an?

8 kommentarer

 • Jeg er vild med den bourdoux blazer i nederste række.

  Besøg gerne bloggen (www.angelqueen.dk) og deltag i min elegante giveaway, hvor du kan vinde et By Biehl armbånd.

  ILYG

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak, glæder mig også til at bruge den igen!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det kunne være fedt, hvis du satte nogle af dine ting, til salg på tictail. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg sælger ud af mine ting til luksusloppermarked i starten af november, og så ryger resten på Tictail 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold fast, du havde også langt hår dengang! Det kan jeg slet ikke huske. Det undrede mig lidt, da jeg så billederne, at der var så meget grå og sort, fordi jeg egentlig mest ser dig og din stil som meget farverig. Selvfølgelig er der lige en gul neon sweater, men der er slet ikke så mange neon-detaljer eller pasteller som man ellers ser ved dig normalt 🙂 Og så må du meget gerne fortælle hvor du køber dine strømpebukser, for dem må du da ha noget erfaring med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Min stil bliver klart mere grå og sort, når det er vinter. Synes mest, at kuløren er til farver og pasteller om sommeren 😉 Jeg køber mine strømpebukser i H&M, Tiger og Matas – har også hørt godt om dem fra Fakta!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Men så er det jo også netop om vinteren, som i forvejen ofte er grå og kedelig, at der er behov for farve 😉 Hehe. Men jeg kan sagtens se hvad du mener. Mit tøj er heller ikke specielt farverigt – hverken sommer eller vinter, men er overrasket over hvor ofte jeg egentlig bliver inspireret af dine outfits alligevel, fordi jeg netop bliver glad og i godt humør af de mange farver og mønstermiks 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det har du helt ret i 😉 Hvis bare min hudtone var enig, hahaha!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(ferie)Dagens outfit: I marken