Dagens outfit: Kødfarvet i kødbyen

Drømmer om…

 photo bedroom-wishes.jpgSengetøj fra Sonia Rykiel Maison og sengetæppe fra HAY

Som sagt er der blevet ommøbleret en smule herhjemme, og derfor bugner min bolig-ønskeliste af ting, som er need to have – selv om onde tunger vil hævde, at det kun er nice to have 😉 Da sengen stort set er blevet værelsets eneste møbel, synes jeg godt, at den kunne blive lidt mere spændende “klædt på”, og her ser I to ting, jeg blev hovedkulds forelsket i under en osetur i Illums Bolighus 🙂

Jeg skal altså advare jer mod at gå ind i sengetøjsafdelingen, for der bugner det med lækkert – men også dyrt – designersengetøj, og jeg faldt for dette med fint, fint print fra Sonia Rykiel Maison (fås online HER). Kenzo laver også virkelig fint sengetøj 😉

Og til fint sengetøj hører selvfølgelig fint sengetæppe, og jeg har udset mig sengetæppet fra HAY – elsker den rosa farve!

I må meget gerne lægge et link til noget lækkert soveværelses-lir, hvis I ligger inde med det 🙂

6 kommentarer

 • Hold nu fast, hvor er det sengetøj fint! Jeg er helt vild med det 😀 Har desværre ikke lige et tip med lækkert indretningslir, men er meget fristet af at se hvordan I indretter jer derhjemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det er nemlig så fint 🙂 Kan være jeg viser vores lejlighed frem en dag, men lige på det punkt bliver jeg aldrig helt tilfreds 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs

  Smart sæt fra Rykiel, så kan man ikke se hvis man er blødt igennem 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Eller andre pletter for den sags skyld 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Belle

  Wauw, sikke et smukt sengesæt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Kødfarvet i kødbyen