Sponseret indlæg: Perfect match med True Match-foundation

Mode Med Mere fylder 6 år!

 photo lakegeneva_jump.jpgDer er sgu digital konfetti og guirlander her på bloggen, for min lille blog fylder 6 år i dag. S.E.K.S. Å.R.! Jeg kan slet ikke rumme eller formulere med ord, hvor glad og taknemlig jeg er for, at I, kære læsere, har lyst til at kigge forbi og endda smide en kommentar i ny og næ. Det betyder mere for mig, end I lige går og tror, og jeg håber, at I har lyst til at fortsætte blog-eventyret med mig. Jeg lover jer, at der ikke bliver 7 års-krise næste år 😉

Hjerter til alle <3 <3 <3

   

20 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sponseret indlæg: Perfect match med True Match-foundation