Dagens outfit: Grey for fall

Pink & Peach

 photo pink-peach.jpgStrik fra Carven set hos MyTheresa.com

Jeg er helt skudt i denne fine angorastrik fra yndlings Carven, men det er lige før, jeg er endnu mere skudt i stylingen! Elsker det pink mod det ferskenfarvede, toppet med støvler i rosaguld og en hvid, stivet skjorte. Desværre kan jeg ikke hoppe i et lignende look, da jeg føler, at sorte strømpebukser lidt dræber looket, men vil helt klart notere mig det til, når de varmere tider igen er her…

Hvilke farver ynder du at kombinere for tiden?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Grey for fall