(Neon) Frame It

Søndagssang: William Henries & Micheal Holborn – Sunbird

 photo foto.jpgKlik på billedet for at høre denne uges søndagssang

Det er en lidt random Instagram-billede (følg mig under brugernavnet modemedmere), jeg har fundet til denne uges søndagssang, men jeg har ikke kunne finde ud af, hvilket album denne sang ligger på, hvis det da ligger på et! Alt, hvad jeg ved, er, at denne sang bliver spillet under afslutningen af hvert eneste afsnit af “Gift ved første blik”, og at det er en fin og sød sang 🙂

6 kommentarer

 • Når jeg klikker på billedet kommer jeg kun til photobucket 🙁 Fandt den dog på Youtube, og hvor er jeg glad for at du lige deler den! Den er så fin, og jeg er netop også stødt på den i forbindelse med Gift med første blik 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Har rettet linket – tak for at gøre opmærksom på det 🙂 Og det er så fin en sang 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vil bare lige sige at jeg nærmest ikke har lavet andet i dag, end at høre den her sang på repeat! TAK fordi du anbefalede den 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg hører den også på repeat!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Jeg elsker også den sang! Den kører på repeat her hos mig. Den kan købes på iTunes, både som enkeltnummer, og på et album, som hedder “Summer vibes day and Night”

  Vh Lærke

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(Neon) Frame It