Pierced Purse

Min ønskeliste anno 2013

 photo oenskeliste-2013.jpgI år har jeg alle ambitioner om at shoppe julegaver i god tid, og jeg vil også gerne skåne mine nærmeste for julestress, så derfor er jeg ude med min julegave-ønskeliste i nogenlunde god tid 😉 Som altid har jeg skævet til tidligere ønskelister – fx fra min fødselsdag og sidste jul – og de ting, jeg ikke har fået endnu, er så gengangere på dette års liste. Smart, ik’? 😉

Det musselmalede mega blå lagkagefad fra Royal Copenhagen, som jeg ønskede mig sidste jul, er jeg så heldig at få i firmajulegave, så det er streget af listen, men det gør ikke, at det skorter på bolig- og køkkenting på min ønskeliste 😉 Faktisk er det kun få smykker og en enkelt dulleting, der har klaret the cut 😉

1. V-ring i mat, sort rhodineret sølv fra Jane Kønig. Enkle, rå og elegante – og så passer de perfekt ind i min smykkesamling. Denne ring har stået på min ønskeliste i laaang tid, og hvis jeg ikke snart får den i gave, så må jeg jo købe den selv! Fra Jane Kønig.

2. Hvid Lyngby-vase, 20 cm. En klassiker, som mange drømmer om – inklusiv mig 😉 Set hos Stilleben.

3. Hvid Lyngby-skål, 11 cm. Til vasen vil jeg også mægtig gerne have en matchende skål. Det bliver jo så pænt at have de to ting stående på bordet sammen! Set hos Imerco.

4. Polygon Quilt i Powder fra HAY, 220 x 260 cm. Jeg har før savlet over dette sengetæppe, og det gør jeg sådan set stadig 😉 Set hos HAY.

5. 217/239SE Double Ended Brush fra RiRi hearts MAC. Der er rift om Rihannas kollektioner for MAC, men jeg håber alligevel, at en af mine gavegivere er hurtige ved havelågen, når hendes julekollektion kommer i butikkerne i december. I julekollektionen er der nemlig denne fine pensel, der kombinerer to af MACs bedste pensler til øjnene – nemlig 217 og 239! Fås fra december-ish hos MAC.

6. Sengetøj fra Finlayson. Jeg elsker Mumi-troldene og mangler sengetøj. Need I say more? 😉 Set hos Scandinavian Design Center.

7. Vaffelforme fra Lekue. Jeg har allerede et klassisk hjertevaffel-jern, og da der ikke rigtig er plads i maskinparken til et belgisk vaffeljern, så er disse silikoneforme et fint alternativ. Set hos Bahne.

8. Aeroccino 3 Black-mælkeskummer fra Nespresso. Sidste år fik jeg en Nespresso-maskine i julegave, og i år håber jeg, at jeg får mælkeskummeren, der hører til 😉 Set hos Nespresso.

9. Stativ til opvaskebørste og klud. Dette er nok ønskelistens mest fornuftige/kedelige ønske, men jeg er ved at få spat af, at opvaskebørste, svampe og klude bare ligger og flyder omkring vasken. Nu skal det være slut! Der findes virkelig mange gøglede og grimme holdere til sådanne sager, og dette er klart den pæneste IMO. Set hos emmers.dk.

10. Mano-tallerken i pink fra Kähler. Jeg vil gerne begynde at samle på et nyt stel, og jeg synes, at Mano fra Kähler er så fint. Skal helt sikkert starte samlingen med de pink frokosttallerkner 😉 Set hos Kähler.

11. Miss Emin Black fra Line & Jo. Jeg er virkelig dårlig til at variere mine øreringe, men mon ikke der bliver rokeret lidt, hvis denne skønhed bliver min? 😉 Set hos Line & Jo.

12. Ring Party Ring i sort rhodineret sølv fra Carré. Så fin en ring, og som navnet antyder, er den perfekt til ring party 😉 Set hos Carré.

13. Fint rivejern fra Microplane. Mit skod rivejern fra Ikea synger på sidste vers, og nu skal det erstattes af kvalitet! Set hos Inspiration.

14. Sengetøj fra Sonia Rykiel. Ville blive noget så über lykkelig, hvis jeg pakkede dette lækre sengetøj ud juleaften. Det er pænt med pænt på! Set hos La Compagnie Francaise.

Hvad står der på din ønskeliste i år? I må meget gerne linke til den, hvis I har den liggende online 🙂 Synes det er SÅ go’ inspiration at se andres ønskelister!

4 kommentarer

 • Lige så god kaffe nespresso laver, lige så rådden er deres mæleskummer. Jeg har nu i stedet en fra Severin, som jeg er helt tosset med. Den virker ved induktion og derfor brænder mælken ikke fast på samme måde som Nespressos. Kanden kan også komme i opvaskeren. Desuden er skummet langt bedre.

  http://www.severin.com/dk/Kaffeglaede/Maelkeskummere/Induktionsmaelkeskummer-SM-9685

  Aldrig mere Aerrocino!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Den fra Severin lyder go’, men den er godt nok ikke køn :S (og ja, det er noget, vi går op i her ;)) – jeg bruger faktisk ikke en mælkeskummer så tit, så problemet med fastbrændt mælk bliver nok ikke så aktuelt – desuden er jeg soyamælksdrikker, og der bliver skummet altid dejligt skummet 😀 Og vi har ikke en opvaskemaskine, så sådan en behøver den ikke at kunne begå sig i 😉 Men tak for tippet!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har allerede de tre læbestifte fra RiRi MAC Winter på en liste over, hvad jeg skal have i december, men jeg burde også tilføje børsten 😀 Total praktisk! Hvis du finder ud af noget med en dansk pris, må du meget gerne sige til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Penslen er nemlig SÅ praktisk til fx rejser 🙂 Og skal nok sige til, hvis jeg falder over danske priser 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pierced Purse