Naked3 fra Urban Decay!

Sponseret indlæg: Gør hele USA til dit shoppemekka med ShopUSA

 photo pashli_1.jpg photo pashli_3.jpg[Dette indlæg er sponseret af ShopUSA]

Jeg er efterhånden gået hen og blevet et ret så garvet taskeshopper, hvis jeg selv skal sige det. Jeg har shoppet brugt, i butikker og over nettet i USA, og det er sidstnævnte kategori, at dette indlæg skal handle om.

For der er visse taskemærker, som a) kun kan fås i USA, b) hvor udvalget er større eller c) hvor der er en del penge at spare i forhold til Danmark. Men hvad gør man så, hvis den webshop, hvor man har forelsket sig i en taske ikke sender til Danmark?

Det har jeg faktisk været ude for, da jeg forelskede mig i ovenstående blå Mini Pashli fra 3.1 Phillip Lim. Dengang var 3.1 Phillip Lim-tasker ikke lige sådan at få fingre i her i Danmark, og da designerens egen webshop lige var åbnet og lokkede med 20 procent rabat, så MÅTTE jeg slå til! Der var ikke tid til at hive fat i familie og venner i USA, da jeg frygtede, at min drømmetaske ville blive udsolgt, så jeg registrerede mig hos ShopUSA.

Lige under menuen på sitet er der en super smart beregner, hvor man kan taste varens pris ind, og så beregner ShopUSA ens totalpris med told, moms og forsendelse til DK. ShopUSA sørger altså for at fortolde varen for dig, så der er INGEN ubehagelige overraskelser i form af uforudsete ekstraudgifter eller regninger.

Da jeg havde registreret mig, fik jeg på mail tilsendt en amerikansk adresse, som jeg brugte, da jeg bestilte min taske på 3.1 Phillip Lims hjemmeside. Tasken bliver så sendt til din “nye” amerikanske adresse og derfra sendt videre til Danmark, hvor ShopUSA sørger for at fortolde varen – du sparer altså PostDanmarks horrible fortoldningsgebyr på 260 kr.!

Når told og moms er klaret, bliver varen så sendt videre til dig. Og I kan tro, at jeg blev glad for at få min nye taske 😉 Under hele forløbet var ShopUSA rigtig flinke til at sende mails med, hvor min taske nu var, og hvis der evt. opstod forsinkelser med min pakke. Det var altså super service – og jeg vil klart bruge servicen igen, når jeg forelsker mig i en taske, som kun kan fås i USA. Jeg har jo for eksempel et kæmpe crush på denne nittede sag fra 3.1. Phillip Lim 😉

Er der andre shoppeglade taskeentusiaster derude, der gerne jagter tasker i USA? Del gerne jeres erfaringer og bedste tips! 😉

[Dette indlæg er sponseret af ShopUSA]

7 kommentarer

  • Helle Belle

    Skønt! Kan godt huske jeg har hørt om den slags tjenester før, men den gang var det vidst dyrt.

    Får man så gratis fragt til den amerikanske adresse? Der er ofte amerikanske webshops tilbyder gratis levering.

    Og hvad koster det at være registreret hos ShopUSA?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • modemedmere

      Du betaler den fragt, som webshoppen tager for fragt – det har ShopUSA ingen indflydelse på… Og det koster som sådan ikke noget at være registreret hos ShopUSA, det er kun, når du benytter dig af deres service, at du betaler det, det koster 🙂
      /Maria

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Helle Belle

      Ej hvor fedt!
      Skønt at man ikke længere skal lade sig ‘afskrække’ af webshops der kun sender til amerikanske adresser 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • modemedmere

      Det skal man klart ikke, nej 😉
      /Maria

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Endte den så med at blive billigere stadig eller hvordan med det?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • modemedmere

      Ja, men det var nok fordi, der var 20 procent rabat i forvejen hos 3.1 Phillip Lim 😉
      /Maria

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] Ps. Maria fra Mode Med Mere har afprøvet ShopUSA og været meget tilfreds. Læs hendes anmeldelse lige her […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Naked3 fra Urban Decay!