Neon Christmas

Temafest: 20’erne

20erkjoler1. Coast // 2. Zara // 3. Topshop // 4. Vero Moda // 5. Frock & Frill // 6. Gina Tricot // 7. Diamond for Eden // 8. H&M

I næste uge er der julefrokost på job, og årets tema er de brølende 20’ere. Jeg er ret sikker på, at jeg har en charleston/flapper/20’er-kjole liggende et sted i skabet, men derfor bliver jeg jo også lige nødt til at sondere terrænet for andre kjolekandidater 😉 Jeg er især svært fristet af den fine sag fra Zara: Jeg synes, den er så elegant med den plisserede, midnatsblå top op mod den frynsede nederdel i forskellige nuancer og materialer. Min store frygt er bare lidt, at der er en anden, der dukker op i den samme sag (det er jo Zara!)…

Er der andre, der har været/skal til 20’er-fest, der kan komme med lidt tips og tricks?

4 kommentarer

 • Nanna

  Lækre kjoler!

  Husk en fin hat, og godt med rød læbestift! Så skulle den være hjemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bedste tema ever! Da jeg i sin tid *mimre, mimre* gik ud af gymnasiet var vores temafest også noget i retningen af 20’er tema. Du skal bare tænke The Great Gatsby 🙂 Røde læber og godt med sort om øjnene. (lavede Mac i øvrigt ikke en kollektion ifb. The Great Gatsby…?) Cigaretrør, champagne og smugkro. Jazz, fjer i håret og sådan noget slikhår.

  jeg er så vild med kjoler i 20’er snit, men de klæder mig så utroligt dårligt, at kjolerne skærer hvor de gør, rykker bare mit tyngdepunkt ned, og jeg får en (endnu) vildere pæreform. Men jeg elsker de fine detaljer på kjolerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, 20’er kjoler er pæne, men klæder desværre de færreste 🙁
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Neon Christmas