Pastelpletter

Black kitchen floor

blackkitchenfloorMellem jul og nytår har hr. kæreste brugt sine alt for mange fridage på firmaets regning på at brække det laminatgulv, køkkenet var udstyret med op, og male de originale trægulve nedenunder sorte – og sikke en forskel, det har gjort! Det har fået et helt andet udtryk, og med lidt opdaterede lamper og greb i lågerne har vi nærmest fået et ny køkken 😉 Nu drømmer jeg om et sort SMEG-køleskab, der matcher det nye gulv – det er lidt farligt at gå på Pinterest for at lede efter inspiration til sort køkkengulv 😉

   

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Pastelpletter