Spice up your life

Minty musthaves

 photo minty-musthaves.jpgElsker er et stort ord at bruge, men det er ikke desto mindre, hvad jeg gør, når det kommer til disse tre produkter: Elsker dem!

EGF Serum fra BioEffect har fået megen hype – og det er helt fortjent. Det er uden sammenligning den bedste serum, jeg nogensinde har prøvet (og jeg har prøvet MANGE). Man kan se en forskel med det samme, og ens hud er bare blød, jævn og fugtet. Eneste minus? Den er dyr, men so worth it 😉 Jeg er lige løbet tør og venter bare på, at lønnen går ind, så jeg kan få mit næste fix. Fås hos Magasin.

Masser af volumen i lokkerne, uden at det bliver stift og fedtet, siger du? Avedas Pure Abundance Style-Prep er mit absolut yndlingshårprodukt – and that says a lot 😉 Jeg sprayer det i håndklædetørt hår, og det gør, at jeg kan redde mit hår ud uden at hive og flå. Derefter føntørrer jeg håret, og det giver den vildeste volumen. Duften skal man lige vænne sig til, men nu er jeg vild med den! Den er faktisk så god, at den er på Pudderdåsernes top 3 over volumenprodukter. Jeg er lige løbet tør og har fluks bestilt en ny hos Lookfantastic.

Sidste minty musthave er fra Vichy, hvis populære deodorant nu hverken giver gule pletter på hvidt tøj eller hvide striber på sort tøj – hate when that happens! Nå jo, og så er den også ganske effektiv og gør det, en deodorant nu skal. Få den hos din lokale Vichy-pusher aka apoteket.

Hvilke produkter elsker du lige nu?

   

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Spice up your life