Lørdag i sofaen

Vinterfoundation

 photo bobbi-brown.jpgMens sneen daler ned udenfor, vil jeg lige tippe jer om den foundation, der gang på gang redder mig hver vinter. Jeg er nemlig så besat af foundation, at jeg ligesom med tøj har en foundation til hver en lejlighed: Sommer, vinter, hverdag, fest – you name it! Mens jeg om sommeren foretrækker BB- og CC-creams og sommerkjoler, så er det Extra Repair Foundation SPF 25 fra Bobbi Brown, jeg tyer til, når vinteren for alvor bider sig fast med sin kulde, og min hud trænger til både lidt ekstra pleje, dækning og bare generel forkælelse. Den er fed, cremet og luksuriøs uden at være fedtet og dækkende som en maske. Faktisk giver den en skøn glød til min hud, der godt kan blive lidt trist om vinteren.

Extra Repair Foundation SPF 25 fra Bobbi Brown kan købes hos Magasin.

Har du brug for ekstra pleje og dækning om vinteren? Hvilken foundation tyer du til?

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Lørdag i sofaen