Dagens outfit: The dress as a skirt

Dagens outfit: Winter mint

 photo outfit_130214_1.jpg photo outfit_130214_2.jpgStrik fra Designers Remix, halskæde fra Selected Femme, kjole fra H&M, støvler fra Pieces og taske fra 3.1 Phillip Lim

I får lige et lidt sent indlæg fra mig i dag, da jeg efter arbejde har stået og fedtet i køkkenet med en tre retters-menu til i morgen 😉 Men jeg når da lige at smide dagens outfit op til jer – den stod på en gang pasteller, og det får mig til at længes endnu mere efter forår og ikke-strømpebuksevejr 🙂

2 kommentarer

 • Mintgrøn er den flotteste farve, og jeg kommer til at bo i alt mintgrønt til forår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg <3 også mintgrøn – især om foråret 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: The dress as a skirt