Søndagssang: Daughter - Medicine

Sponseret indlæg: Smuk smag fra Läkerol

 photo lakerol_1.jpg photo lakerol_2.jpg photo lakerol_3.jpg[Dette indlæg er sponseret af Läkerol]

Confession: Jeg har et mindre misbrug af Läkerol, og jeg har altid en æske liggende ved mit skrivebord, så jeg kan få stillet min sukkertrang uden faktisk at indtage sukker 😉 Derfor var jeg selvfølgelig nysgerrig efter at smage Läkerols nye variant “Rasberry Lemongrass”, der har en lækker sød-syrlig smag med et eksotisk twist. Og så skal man ikke glemme, at æsken er fin og lyserød 😉

Og I BLIVER NØDT til at kigge forbi bloggen på lørdag, hvor jeg tipper jer om en konkurrence, hvor Läkerol i samarbejde med Holly Golightly udlodder den PÆNESTE pink Balenciaga-taske, så man kan bære rundt på sine lyserøde Läkerol med stil 😉 I mellemtiden kan I jo varme op til Balenciaga-konkurrencen ved at tjekke Läkerols Facebook-side + samt på Instagram @lakerol_danmark med hashtagget #SmagErSmuk

[Dette indlæg er sponseret af Läkerol]

2 kommentarer

 • mette

  Sidder og smiler lidt for mig selv ved anken om, at mange bloggere i denne uge er helt vilde med Läkerol og spiser det hele tiden. He he

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Ja, de har været om sig, Läkerol 😉
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Daughter - Medicine