Dagens outfit: That print dress

Vindere af Weleda-konkurrencen

 photo weleda-konkurrence.jpgFørst og fremmest vil jeg sige tak til alle jer, der deltog i Weleda-konkurrencen: Hvor ligger I bare inde med mange gode afstressende tips 🙂 Løbeture, fodbade, meditation og meget mere – I kan selv læse kommentarerne igennem, der er virkelig mange guldkorn 😉

Jeg har fundet tre vindere, og jeg vil lige dele deres tips med jer – det er helt klart noget, jeg skal prøve 🙂

Pia H: Det, der virker bedst for mig, når jeg virkelig er drænet for energi: En tur på sofaen i total stilhed med mine nøgler i den ene hånd. Når nøglerne lander på gulvet med et brag, rejser jeg mig. Det tager højst 15 minutter, og jeg er frisk som en havørn bagefter. Jeg troede, dengang jeg fik det at vide, at det vær noget ævl, men en super-kort power-nap gør virkelig underværker!

Sandra: For et par måneder siden begyndte jeg at lave ansigtsmassage på mig selv et par gange om ugen, lige inden jeg skulle sove og efter at have renset hud. Det er simpelthen så rart!
 Det er som om, ens ansigt falder på plads. Man spænder jo ret meget i ansigtet i løbet af dagen. Jeg fandt nogle videoer på nettet, der viste, hvordan man skulle gøre og købte en mandelolie i matas.
 Damen i videoen siger, at man burde gøre det hver dag, men det bliver det ikke helt til.  Her er videoen, hvis du eller nogen af jer, der læser det her, skulle få lyst til at prøve.

Anja: Bare at sidde og strikke eller hækle – meget gerne uden smartphone og andet forstyrrende.

Jeg har sendt de tre vindere en mail, som I meget gerne må svare på 🙂

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: That print dress