5 favoritter i marts 2014

Sponseret indlæg: Gi’ et kompliment


 photo ecco-shareacompliment-app-final.jpg[Dette indlæg er sponseret af Ecco]

I forbindelse med en kampagne blev jeg engang bedt om at dele mit hemmelige stiltip og i forbindelse med Eccos lancering af deres Share a Compliment-app, synes jeg, at det er passende, at jeg lige deler mit stiltip med jer:

“Mit hemmelige stiltip er at give nogen et kompliment (oprigtigt, selvfølgelig!). Ikke nok med, at man gør en anden person rigtig glad, så får man ofte selv et kompliment retur, og det er fantastisk for ens humør og selvtillid!”

Derfor synes jeg, det er megacool, at Ecco har lanceret denne kompliment-app 🙂 Alt, du skal gøre, er at like Ecco på Facebook, hvor du også finder et link til app’en. Her kan du så vælge, en af dine FB-venner, der fortjener en sød hilsen. App’en finder så et billede fra din Facebook-profil, hvor I er afbilledet sammen – eller du kan selv vælge et – og bagefter får du valget mellem et væld af søde komplimenter, du kan udfylde din hilsen med. Derefter sender du så dit kompliment, og du kan selv vælge, hvem på Facebook, der kan se det. Smart!

Her har jeg for eksempel lavet en sød hilsen til Emilie – er den ikke fin?

[Dette indlæg er sponseret af Ecco]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 favoritter i marts 2014