Strikkede blebukser

Sponseret indlæg: (ons)Dagens outfit: Spring Ballerina


 photo ecco-outfit.jpg photo ecco-outfit_1.jpgStrik fra Designers Remix, halskæde fra Selected Femme, nederdel fra Bik Bok, taske fra Boyy, sko fra Ecco. Læbestift er “Candy Yum Yum” fra MAC.

[Dette indlæg er sponseret af Ecco]

Forleden fik I et smugkig på de ballerinaer, som jeg skal style i et outfit for Ecco, og her ser I så skoene in action 🙂 I første omgang overvejede jeg at sætte dem sammen med et par af mine efterhånden mange printede, løse bukser og en farvet strik. Jeg var også omkring en helt enkel styling med skinny jeans. Det er det gode ved ballerinaer, de passer til alt 😉

I sidste ende valgte jeg dog at style ballerinaerne helt feminint med en nederdel og strik, der i farven matcher til skoene, og for at understrege det feminine look blev det også lige til lidt læbestift og en halskæde med perler 🙂 Den skrigpink læbestift er en superfin kontrast til alt det mintgrønne i outfittet, og så vækker den også opsigt! Jeg blev engang stoppet i Netto af en dame, der gav mig et kompliment for min læbestift, og jeg blev simpelthen så glad! Meget apropos komplimenter og at gøre andre folk glade, så skal I altså lige smutte forbi Eccos Share a Compliment-app lige HER og sende et kompliment til en, I holder af. Så bliver de glade, det lover jeg 😉

Hvordan plejer I at style ballerinaer?

[Dette indlæg er sponseret af Ecco]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strikkede blebukser