Søndagssang: Ok Go - The Writing's On the Wall

Sponseret indlæg: Vind kaffe fra Carte Noire

 photo cartenoire_2.jpg[Dette indlæg er sponseret af Carte Noire]

Jeg har haft fornøjelsen af at teste Carte Noires kaffekapsler til Nespresso-maskine, og heldigvis bliver jeg ikke den eneste, der får lov til at smagsteste, for jeg udlodder nemlig fem kaffepakker til fem heldige læsere 🙂 Kaffepakkerne består af de fire intensiteter, nr. 5, nr. 7, nr. 9 og nr. 10, og der er 10 kapsler af hver – dvs. hele 40 kapsler.

SÅDAN DELTAGER DU
Smid en kommentar, hvor du fortæller, hvornår kaffe smager allerbedst for dig. Er det om morgenen, så du rigtig kan vågne? Lige den der lækre kop til den hjemmebagte kage? Eller noget helt tredje eller fjerde? Fyr løs inden fredag den 27. juni, hvor jeg trækker fem heldige vindere. Husk at skrive korrekt mailadresse i det dertil indrettede felt, så jeg kan kontakte dig, hvis du vinder.

[Dette indlæg er sponseret af Carte Noire]

33 kommentarer

 • Emma S.

  Heeelt klart om morgenen enten til min morgengrød eller mine to favoritter nu her i sommermånederne, hvor det bliver for varmt til grød: Glutenfri cornflakes med yoghurt og frosne hindbær eller bananpandekager med hindbær og yoghurt. Ved ikke rigtigt, om jeg vågner mere af kaffen, men jeg synes bare ikke, at en morgen er lige så rolig og hyggelig uden. Det dejlige er nemlig det at give sig tid til at drikke noget langsomt, mens man nipper sin morgenmad ned foran tv’et… 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sarah

  Kaffe er allerbedst om aftenen, når man har haft en travlt dag og har tid til at sætte sig ned med en ven og bare hyggesnakke. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Kaffe smager helt klart bedst når den nydes på yndlingscafeen med min bedste veninde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Kaffe smager helt sikkert bedst en sommermorgen på altanen 🙂 Gerne i selskab med en portion skyr, hjemmelavet müsli og friske, danske jordbær.
  Jeg har de bedste kaffeminder fra sommer eller ferie i udlandet – en iskaffe på stranden, da jeg var på Kreta eller på den lille, lokale café, da jeg boede i Sydney.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sissel

  Jeg kan ikke undvære min latte om morgenen, så sidder jeg gerne de første 10 min udenfor og bare nyder roen og min kaffe! Jeg er den eneste derhjemme der drikker kaffe, så min nespresso maskine er uundværlig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Den bedste (og eneste) kop kaffe på dagen er om eftermiddagen, når jeg har puttet min lille datter, og sniger mig til et velfortjent hvil og lader op til den sidste del af dagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise posgaard Larsen

  Min morgenkaffe er der ingen der må tage fra mig.. Så bliver jeg gnaven

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line N.

  Jeg drikker ikke kaffe på daglig basis. Men der findes ikke noget hyggeligere end en venindedate på en gråvejrsdag i selskab med en dejlig kop varm kaffe (og chokolade) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Fabrin Olsen

  Uha, morgen-middag-aften, bare kaffen af god kvalitet, er ikke så glad for traditionel kaffemaskinekaffe, men stempelkande, espresso m.v er dejligt om sommeren er iskaffe fantastisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • For mig smager kaffe allerbedst når det er brygget på min Nespresso maskine, gerne med et lille pift Karamel sirup, serveret i min elskede Royal Copenhagen termo kop og så gerne en søndag morgen ude på terassen i solen. Det smager 100% bedre hvis min kæreste drikker det sammen med mig (hvilket han oftest gør) og endnu bedre hvis han har lavet kaffen til mig.. Argh de skønne weekender 🙂 Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lillian

  Min allerbedste kop:
  Når jeg kommer hjem fra jobbet, huset er tomt og jeg har en ledig stund til at nyde, koble af og tænke på ingenting inden hverdagen igen banker på når koppen er tom 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene L

  Jeg synes, at kaffen er ekstra rar som afslutning på et måltid – og allerhelst sammen med noget chokoladet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Kaffe er altid godt, men særligt godt om morgenen efter en lang nat med spædbørnsnatteroderi 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mie

  den aller bedste kaffe jeg kan få, er når vi har brygget den selv og hældt den i “to go” kopper – så kommer den med i skoven på gåtur. Det er som om at den slags kaffe åbner for alverdens lange og gode snakke der i skoven

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra M.H

  For mig er kaffe allerbedst når den bliver nydt i godt selskab, og med en dertilhørende hyggelig snak om løst og fast 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Når jeg møder ind på kontoret om morgen bliver der brygget en kop kaffe på friskkværnede bønner… Det er dagens bedste kop kaffe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiki hindhede

  Kaffen er bedst om morgenen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Aakerman

  Om formiddagen er bestemt det bedste tidspunkt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Nielsen

  Den smager allerbedst sammen med min mand, når vi får kaffe på sengen om morgenen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete Louise Østberg

  Udover at jeg ikke kan undvære min morgenkaffe, er det skønt at forkæle mig selv efter aftensmaden med en Cafe latte 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Kaffen smager bedst når den er lavet af min dejlige kæreste, der er lidt af en kaffe nørd, så skidt med hvilken tid på døgnet.. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  En hjemmebrygget om morgenen i en to-go-kop på vej på arbejde. Det kvarters gågang er simpelthen rammen om dagens bedste god kop – og dagens kickstarter!

  Jeg krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin Petersen

  Det er den første kop om morgen,men jeg vil gerne drikke kaffe hele dagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  For mig smager kaffe bedst, når jeg efter en lang arbejdsdag, kommer hjem og smider benene op i sofaen med en kop kaffe i hånden, gerne mens jeg arbejder lidt mere ved computeren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Til min morgenmad! Det er i hvert fald den kop på dagen jeg mindst vil undvære 🙂 Men en kop kaffe til et stykke kage skal virkelig heller ikke undervurderes!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Det smager allerbedst kl 4:30 om morgenen når min søn på 1år er vågnet og frisk og klar på leg. der er kaffe den bedste opfindelse

  tinabadstue@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Velika Jelio

  Kaffe er supppeeeerrrrrr godt,om morgenen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg elsker kaffe og drikker det gerne morgen, middag og aften 🙂 Men jeg har for nyligt opdaget, at det smager allerbedst, når det er i én af min kærestes hjemmelavede espresso martinier! Mums, det er godt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Kaffen smager bedst i smuk natur med en god veninde ved min side 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Graves Petersen

  Uha, morgen-middag-aften, bare kaffen af god kvalitet,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Bauer-Jensen

  Min kaffe smager ekstra godt, når jeg ikke har fået den i lang tid. Her i sommerperioden har jeg ikke altid lige meget lyst til kaffe, og derfor går der ofte et par dage mellem jeg drikker det, men så smager den altså også bare ekstra godt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kruse

  Det er for mig mere et spørgsmål om det tidspunkt, hvor jeg er sammen med gode venner/familie fremfor tidspunktet på dagen. Kaffe = hygge 😉 Hvis jeg dog skal vælge, må det blive på det der kritiske tidspunkt midt på dagen, når man er på arbejde. Der er det jo virkelig guld værd! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Neipart

  Om morgen når jeg stå op tidligt og skal på arbejde. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Ok Go - The Writing's On the Wall