Cool kaftan

Dagens outfit: Dressed for the heat

 photo outfit_290714_1.jpg photo outfit_290714_2.jpgTop fra Custommade, shorts fra Gina Tricot, sandaler fra H&M, taske fra Gucci og solbriller fra Illesteva

Mens alle andre brokker sig over, at det er for varmt, så skal I bestemt ikke høre brok fra mig – jeg synes, det er skønt 🙂 Og det kan godt være, det er FOR varmt for nogen, men det er altså dage som disse, der får os alle igennem den laaange, grå vinter, der er her, før vi får set os om 😉 Her er, hvad jeg havde på i dag, shortsene er måske ikke heeelt work appropriate, men da jeg arbejder i en bygning, der med den mindste solstråle forvandler sig til et drivhus, så bliver det altså til de meget korte shorts 😉

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cool kaftan