Dagens outfit: Comfy set

Dagens outfit: Pink & blonder

 photo outfit_060814_1.jpg photo outfit_060814_2.jpgTop fra Vero Moda, bukser fra Zara Kids, sandaler fra H&M, taske fra 3.1 Phillip Lim

Det blev lidt pink lady, for… man kan jo altid bruge lidt pink, ik’? 😉 Det bliver ikke til meget modeuge for mig i denne omgang, for med en længe ventet ferie lige rundt om hjørnet, er der en masse på arbejde, der lige skal laves, før jeg kan sætte mailen på autoreply (åh, noget nær den bedste følelse!). Hr. kæreste arbejder desuden som en sindssyg, så i stedet for at rende rundt til events, vil jeg faktisk meget hellere holde hånd med ham, inden han i næste uge drøner til Kina. Jeg hader at lege “mor” og være efter min kæreste, men han har nu fået ordrer på at pakke tre bunker: En Kina-bunke, en Aalborg-bunke og en Malaga-bunke – således han bare skal tømme kufferten, når han kommer hjem og kyle det næste i, inden han skal ud af døren igen.

For ja, der er også lige en barnedåb i det nordjyske, vi skal til, inden vi kan vende snuden mod Malaga (og virkelig meget Sangria!) – hvilket minder mig om, at jeg endnu ikke har fået købt en barnedåbsgave endnu, så det må jeg nok også lige få set på…

Dette indlæg indeholder affiliate-links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Comfy set