Dagens outfit: Strikkede tern

Connect the dots

vila-saetHvid top // Hvid nederdel // Grå top // Grå nederdel

Det ligner kjoler, men det er faktisk to fantastiske sæt fra Vila 🙂 Det geniale ved sæt er jo, at de kan bruges sammen og hver for sig, og derfor synes jeg altid, at det er penge godt givet ud for sådan et sæt 😉 Jeg elsker de fine prikker på disse sæt, men spørgsmålet er bare, om jeg skal gå efter det hvide eller det grå sæt?

Dette indlæg indeholder affiliate-links

4 kommentarer

 • Uha ja, det er også et svært valg, for de er så fine begge to 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • betina

  Jeg har købt det grå – er aldrig rigtig fan af lyse ting. (Eller kan ikke lade være at spilde på det) 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg kommer også altid til at spilde, når jeg har hvidt på – men det lyse sæt er nu meget fint 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Strikkede tern