Spar 20% på beauty hos Magasin

(gårs)Dagens outfit: Last summer outfit?

 photo outfit_190914_1.jpg photo outfit_190914_2.jpgCardigan fra Selected Femme, kjole fra Carven, sandaler fra H&M, solbriller fra H&M, taske fra 3.1 Phillip Lim

I går nød jeg den (måske?) sidste dosis sommerstemning med masser af farver og bare ben – må jo lige få vist min tan fra Spanien frem, mens jeg kan 😉 Når det er rigtig koldt, klamt, og jeg er pakket ind i tre lag uld, så vil jeg finde dette outfit frem fra mine arkiver og minde mig selv om, at det altså snart bliver sommer igen 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 20% på beauty hos Magasin