Hurtig pasta med avocado

(gårs)Dagens outfit: Tunic dress

 photo outfit_180914_1.jpg photo outfit_180914_2.jpgCoatigan fra Day Birger et Mikkelsen, tunika fra Malene Hocke, bælte fra Topshop, sneakers fra Nike, solbriller fra H&M, taske fra Becksöndergaard

I får lige outfittet fra i går, som jeg nok godt kunne have haft på uden strømpebukser 😉 I dag har jeg i hvert fald haft bare ben, og det var skønt at nyde et glas rosé med hr. kæreste og vennerne efter arbejde! I får de bare ben at se i morgen, nu vil jeg smutte igen – vil prøve at komme nogenlunde tidligt i seng, da hr. kæreste og jeg skal tidligt op for at komme i trælasten, så vi kan komme i gang med vores karnapbænk. Ha’ en skøn fredag!

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hurtig pasta med avocado