Dagens outfit: Black & white textures

Praktisk – og pænt?

 photo alexanderwang-acc.jpgFlasketaske, nøglering, coin purse med nøglering og (sol)brilleetui fra Alexander Wang

Jeg er kæmpe fan af Alexander Wang – især på taskefronten – alligevel har jeg været lidt on the fence med hans efterår/vinter-kollektion, der har budt på et meget praktisk take på tasker. Han har nærmest lavet luksuriøse “værktøjsbælter” til den moderne kvinde, hvor der er easy access til vandflaske, nøgler og (sol)briller.

Forleden var jeg så inde at lure lidt hos Gossip, og jeg blev faktisk positivt overrasket 🙂 Jeg ville nok ikke bære hele “værktøjsbæltet”, men de enkelte dele er faktisk meget elegante og praktiske. Hvis det så bare ikke var så dyrt, så var jeg klart hoppet på enten flasketasken (elsker det ord!) eller (sol)brilleetuiet.

Hvad synes I om Alexander Wangs accessories denne sæson?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Black & white textures