(gårs)Dagens outfit: Tunic dress

Spar 20% på beauty hos Magasin

 photo magasin-beauty-sale-1.jpg
Perfect Foundation Brush fra Shiseido // Dual Moisture Emulsion fra Ling // Black Rose Cream Mask fra Sisley // Fine Glass Nail File fra Ciaté // Dip In Nail Polish Remover fra Magasin // Ingrown Hair Cream fra (Malin + Goetz) // Renaissance Mask fra Oskia // Muslin Face Cloth fra Pai

Denne weekend er der 20% på tusindvis af skønhedsprodukter hos Magasin, hvilket er en perfekt mulighed for enten at afprøve nogle nye produkter eller fylde lageret med nogle gamle favoritter. Ovenover ser I, hvad der står på min ønskeliste, og det er især de lidt dyrere hudplejemærker, jeg giver mig i kast med, da man sparer en del. Jeg tror, at jeg endelig vil til at prøve nogle produkter fra Ling, som man jo har kunne læse lutter lovprisninger af på blogs og i magasiner.

Forneden har jeg samlet en hel masse produkter, som jeg selv bruger og på det varmeste kan anbefale. Det er jo en oplagt mulighed for at prøve Pudderdåsernes nye produkter, og så tror jeg selv, at jeg skal have mig endnu en Renewing Cleansing Cream fra Murad, da jeg lige er løbet tør 😉

 photo magasin-beauty-sale-2.jpg
Renewing Cleansing Cream fra Murad // Alt i en creme fra Pudderdåserne Musthave // Kukui & Jojoba Bead Skin Brightening Exfoliator fra Pai // CC Creme fra Embryolisse // Color Riche Top Coat Confettis fra L’oréal Paris // Multi Vitamin Facial Mask fra Tromborg // EGF Serum fra BioEffect // Expert Sun Aging Protection Face/Body SPF 50 fra Shiseido // Radiance Face Mask fra Balance Me

Dette indlæg indeholder affiliate-links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Tunic dress