(gårs)Dagens outfit: Rosa, grey & leopard

Dejlige (og pæne) duftlys

duftlys“Hygge” fra SKANDINAVISK // “Eclectic” fra Tom Dixon // “Pine Forest” fra H&M // “Amber” fra Laboratory Perfumes // “HOT” fra Karmameju // “Crisp Champagne” fra Voluspa // “Menthe Verte” fra Diptyque // “7:e Våningen” fra & Other Stories // “Skin” fra Clean Home Fragrances

Jeg elsker duftlys til trods for, at de sjældent er tændt her på Amager-matriklen (hr. kæreste er meget sensitiv over for dufte – snøft!). Derfor er de reserveret til alene-aftener, og så har jeg også altid et duftlys stående på badeværelset, når vi har gæster 😉 Udover at dufte skønt så er duftlys også bare så dekorative, og jeg elsker at have dem stående i små stillebener rundt omkring i lejligheden. Og når lysene så er brændt ud, kan man bruge de tomme glas til at opbevare makeup-pensler i eller plante en lille plante i. Smart!

Lige nu har jeg “Wild Fig” fra Casa de Luxe by Naja Munthe, “Grapefruit” fra L:A Bruket og “Skin” fra Clean Home Fragrances i rotation herhjemme ved mig – og jeg drømmer især om at tilføje Karmamejus og Laboratory Perfumes‘ lækre duftlys til samlingen.

Selv har jeg givet en del Voluspa-lys væk i værtindegave, da de er så fine at både se på og dufte til. Bare et lille tip 😉

Hvilke duftlys kan I anbefale?

Dette indlæg indeholder affiliate-links

10 kommentarer

 • Jeg er også noget sensibel over for duftlys, og så har jeg læst mig til at de er allergifremkaldende, men det afholder mig heller ikke fra at bruge dem på badeværelset;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Man kan altid bruge dem på badeværelset 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har aldrig haft et duft-lys tror jeg – mest fordi jeg tænkte, at de fleste duftede lidt syntetisk… Men nu føler jeg mig fristet til at købe et – de ser jo fine ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Man kan sagtens finde lys, der ikke dufter syntetisk eller kvalmt 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så flotte lys du der har fundet! 🙂 og ja, det er SÅ hyggeligt med duftlys!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det er nemlig så perfekt at hygge med 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg elsker også duftlys, men ligesom din kæreste har jeg parfumeallergi og skal passe meget på med dufte. Det eneste duftlys jeg kan tåle er Ikeas vanilje duftlys. Det er ikke spor eksotisk, men har en let og behagelig vaniljeduft. Så måske det også kunne være tændt, mens kæresten er hjemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Syntes også at de er så fine, dog er jeg heller ikke så god til duftlys pga. astma – men flotte, det er de 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Rosa, grey & leopard