Søndagssang: Coasts - Come A Little Closer

Double Choc Malt Cookies

 photo cookies_1.jpg photo cookies_2.jpgSelv om halloween er overstået i denne omgang, så skal I altså ikke snyde jer selv for disse cookies, som jeg faldt over på Jamie Olivers Instagram. De er fyldt med rare sager som mørk chokolade, hvid chokolade og malteseres, og så er de sprøde i kanten og chewy i midten, som en rigtig cookie skal være 🙂 De var et kæmpe hit hos både min kæreste og min svigerfar, som fik lov at smage, og det er bestemt ikke sidste gang, jeg bager dem!

I finder opskriften HER, jeg ved desværre ikke, hvad man sådan lige kan erstatte Horlicks med.. Jeg erstattede det med noget maltet mælkepulver, som jeg har fra USA, og som jeg bruger, når jeg skal bage Malteser-cupcakes. Måske det helt kan udelades, men så får de selvfølgelig ikke den der rare, hyggelige maltede smag 🙂

Hvad kan I anbefale af rart efterårsbagværk?

2 kommentarer

 • Nøj, hvor ser de bare lækre ud! Jeg har bare den største svaghed for cookies, så de skal da helt sikkert prøves 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hvis du elsker cookies, skal du klart prøve disse 🙂 De er SÅ gode!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Coasts - Come A Little Closer