It's a wrap

Julekjolen

 photo juleoutfit.jpgRing fra Jane Kønig, clutch fra Zara, top fra Estradeur, neglelak fra L’Oréal Paris, Naked3-palette fra Urban Decay, kjole fra Ganni, hårbøjle fra ASOS og sko fra Faith

Jeg har ellers ikke været på udkig efter et decideret outfit til juleaften, men i går var jeg et smut inde i byen, og så faldt jeg virkelig for denne kjole fra Ganni, som jeg før har savlet over. Den er allerede ved at blive revet væk, så jeg tænkte, at jeg nok hellere måtte slå til nu 😉 Den er så fin og feminin, og så kan den bindes i taljen, så der er altså plads til masser af julemad – meget vigtig detalje!

Den søde Ganni-pige tippede mig om, at den også er fin med en rullekrave under, så en mulig styling er for eksempel med en paillettop under. Af tingene på collagen har jeg dog “kun” øjenskygge og neglelak, mens jeg regner med at style den med noget, jeg allerede har i skabet – but a girl can dream right? 😉

Hvad skal I have på juleaften?

Dette indlæg indeholder affiliate-links

4 kommentarer

  • Rebekka

    Jeg skal have en grå leopardplettet kjole på med peplum. Den er fra MarMar Copenhagen, men jeg kunne heldigvis godt passe en str 14 år 😉 Jeg synes den er så fin 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie B.

    Åh, jeg har lige klikket kjolen hjem! Jeg kunne næsten ikke vente, men måtte trods alt lige sikre mig, at den ikke lå under juletræet. 😀 Vi må garderobekoordinere, haha!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's a wrap