Vækker en leopard i dig

Recap 2014: Oktober, november og december

Så nåede jeg endelig til fjerde og sidste del af “Recap 2014”. I kan se del 1 HER, del 2 HER og del 3 HER.

 photo recapoktober2014.jpgOKTOBER: Jeg miksede pailletter, striber og strik. Jeg viste min store kærlighed til leopardprikket fodtøj. Jeg delte mit tip til at gro langt hår. Jeg hoppede i et sjældent sort outfit. Jeg fandt den rareste strik. Jeg gjorde klar til den årlige Halloween-fest. Jeg var klædt ud som Corpse Bride. Jeg fandt pæne og rare duftlys. Jeg købte hypet kjole fra H&M.

 photo recapnovember2014.jpgNOVEMBER: Jeg bagte de lækreste cookies. Jeg fik endelig fingre i en kjole fra Cecilie Copenhagen. Jeg fortalte om verdens mest pæne øjenskygge. Jeg fandt den rare strik i hvid. Jeg var en tur til Rom. Jeg jublede, for Urban Decay kom til Danmark. Jeg hoppede i trendy tern. Jeg delte min julegaveønskeliste. Jeg shoppede pæn, pink strik med kat.

 photo recapdecember2014.jpgDECEMBER: Jeg købte pailletter og matchede med grå strik. Jeg tippede om de bedste beautykøb på budget. Jeg gik nærmest ikke i andet end min Cecilie Copenhagen-kjole. Jeg gik dog også i en del læder. Jeg bagte honningkagesnitter. Jeg forelskede mig i en alt for pæn plakat. Jeg matchede guld og bordeaux. Jeg strikkede til niece nr. 2. Jeg pakkede julegaver pænt ind.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vækker en leopard i dig